Beauty, Life & Travel

Az új fogyókúrás csodaszer - Ördögnyelv

2014. június 23. 15:40 - Horváth_Éva

 fotó-1_2.JPG

Egy pár mondat a furcsa nevű növényről, mert az ördögnyelv egy ázsiában élő magas rosttartalmú növény. 

Az ördögnyelv egy zsírmentes, cukormetes, keményítő és fehérjementes élelmiszer. Nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, kálciumot, magnéziumot, foszfort, vasat és cinket. Azonban elsősorban glükomannánból áll, ami egy vízben oldódó rost, mely emésztetlenül halad át a testen. Ezt a remek tulajdonságát használják ki arra, hogy a fogyókúrázók hathatós segítséget kapjanak céljuk eléréséhez. 
A Bio-Planet Arex néven forgalmaz ördögnyelvből készített fogyókúrás étrend eredményességét támogató kapszulát.
Az A-rex - Ördögnyelv-kivonat olyan speciális növényi rostokat tartalmazó készítmény, amelyek saját súlyának 2-3000 szorosát magába szívja és az elfogyasztott táplálékot olyan állagúvá alakítja, amely megakadályozza a nagy mennyiségű kalória felszívódását.
Mivel én csak természetes anyagokat igyekszem fogyasztani és használni, nagyon szimpatikusnak tartom ezt a módszert, mert 100 %-ban növényi anyagokat tartalmaz, mindenki szedheti, nincs kellemelen mellékhatása, és olcsón beszerezhető.
Remélem sok embernek tud segítséget nyújtani abban, hogy önsanyargatás nélkül meg tudjanak szabadulni a felesleges kilóiktól.
Érdeklődni : +36 20 -265-0365
komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása