Beauty, Life & Travel

Az NYX két szuperhasznos sminkpalettája

2014. július 23. 10:48 - Horváth_Éva

Nincs is hasznosabb dolog , ha egy palettából ki tudjuk magunkat sminkelni. (persze azért az alapozóról és a szempillaspirálról ne feledkezzünk el !)

fotó 3-2.JPG

Az ALVEOLA cég amrerikában már annyira népszerű terméke itthon is elérhető

A csodálatos színekkel ellátott nagyobb palettát otthoni használatra ajánlom. Nem foglal nagy helyet, akár egy fiókban is elfér és mégis igazi kompakt csajos darab!  Többféle pirosító , változatos színű szemhéjfesrték és 5 natúr rúzs található benne ,no és egy hatalmas nagy tükör amelyben remekül kisminkelhetjük magunkat .

fotó 2-4_4.JPG

A kisebb palette többféle színárnyalatban megtalálható, nekem ez a barnás változat tetszett a legjobban, mert szinte bármilyen színű ruhához passzol a színe. Ebben is található két szájfény és 9 különböző árnyalat kis ecsetekkel.

Ha egy kis korrekcióra lenne szükségünk elő is kaphatjuk a táskánkbólJ

 

Sok hasznos dolog kis helyen is elfér !

http://www.alveola.hu/a-nyx-az-usa-legdinamikusabban-fejlodo-sminkmarkaja 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása