Beauty, Life & Travel

Kikapcsolódás Kékestetőn

2015. január 07. 19:07 - Horváth_Éva

Sziasztok!

Talán kezdjük úgy, BUÉK mindenkinek! Ezennel megnyitottam a 2015-ös évet, remélem sok érdekes témát fogtok találni a blogomban, de most a tavalyi év imádnivaló utolsó programomról szeretnék írni.

foto_3_3.JPG

foto_2-1.JPG

Tavaly, az év végén volt néhány szabadnapom, amikor úgy döntöttem, hogy egy pár napra elvonulok és átgondolom a 2015–ös évet ! Jobb helyet nem is találhattam volna, mint a Kékestető! Nem tudom, ki milyen gyakran megy fel Magyarország legmagasabb pontjára, én utoljára a Kékes Csúcsfutással értem el a hegytetőt. Akkor azonban teljesen más arcát mutatta a környék. December végén egyszerűen csodálatos volt, hogy amíg máshol hóról sem lehetett hallani, itt már leestek az első hópelyhek és fehérbe öltöztették a tájat!

foto_2-1_1.JPG

 foto_1_1.JPGfoto_3_1.JPG

foto_5.JPG

foto_2_1.JPG

Erre persze rásegített több hóágyú is ami remek pályát biztosított a szánkózóknak. Azóta elindult a sífelvonó is, a téli sportok kedvelőinak nagy örömére.

Ha arra jártok, ajánlom figyelmetekbe a kilátót, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Ha pedig elfáradunk és úgy tartja kedvünk, megpihenhetünk a kilátó kávézójában és az elénk táruló látványában gyönyörködve felmelegedhetünk!

foto_3_2.JPG

A felmelegedésre nencsak a kilátóban, hanem a pálya mellett található vendégházban, vagy a hüttében is van lehetőség forraltbor formájában ))Istenien készítik! Kicsiknek, nagyoknak, aktív sportolóknak, vagy akár meditálóknak, szóval mindenkinek tökéletes kikapcsolódást nyújt a Kékestető!

foto_1_2.JPG

foto_4_1.JPG

Keressétek fel nyugodtan kicsi hazánk legmagasabb pontját, szerintem minden várakozásotokat felül fogja múlni!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása