Beauty, Life & Travel

Érzékeny az arcbőröd?......

Babassu a megoldás

2015. április 03. 18:55 - Horváth_Éva

Nos, akkor egy cipben járunk! Mit is jelent ez nálam? Ahogy én szoktam mondani, rúg húz, csíp, harap.... valójában, kiszárad, húzódik, ég, viszket, st sokszor kipirosodik. Miért is van ez, mik okozzák ezeket a kellemetlen érzéseket nálam. Engem nagyon zavar a szél, a hideg, de napozás után is kellemetlenül kiszárad, húzódik a bröm. Ezekhez társul még az, hogy nagyon sokszor ersen sminkelnek, ami tudvalev, hogy nagyon érzékennyé teszi az arcbrünket. Ja, és ne felejtsük el a stresszt sem...ami szintemindenkit érint.

fullsizerender_1.jpg

 

Nagyon sok készítménnyel próbálkoztam már, de egyikkel sem voltam tökéletesen megelégedve. Persze közben sokat tanultam is, ezeket mesélem el most Nektek.

Legjobb, ha egy termékcsaládot használ ez ember gyereke, mert azok hatóanyagai egymásra épülve teszik legjobban a dolgukat a házi arcápoláskor. Mivel csak természetes dolgokban hiszek, mindig elolvasom az összetevveket. Persze akinek kevés ideje van, nyugodtan kérhet tanácsokat, információkat az üzletek eladóitól!

Én az Amazonas menti Babassau olaj alapú termékcsaládot használom amit kifejezetten érzékeny brre ajánlanak.

fullsizerender.jpg

Elslépésként a Lágy arctisztító tejjel kezdem az esti arcápolást. Könnyen letisztítható vele még a “kilónyi” smink is. A bröm nagyon szereti, puha és finom tapintású lesz pillanatok alatt és a sminknek nyoma sem marad. Propolisz, kamilla, vadgesztenye kivonatot is tartalmaz, melyek jótékony hatását nem kell külön elemeznem, csak annyit, hogy gyulladáscsökkentk és védelmezik a brünket. Az arctejnek nincs illata, ezzel is kizárva egy allergizáló lehetséget. Ez az egyik jellemzje a jó minségérzékeny brre készült termékeknek.

Arctisztító tonikkal folytatom az esti procedúrát, ami kivételesen brazil dió kivonatot tartalmaz, ami kiváló hidratáló, regeneráló hatású. Sokszor próbálkoztam már különféle tonikokkal, de azok csak szárították a brömet. Ez a tonic ellenben szinte simítja az arcomat, nincs szárazság, van azonban kellemes puhaság, mivel egyáltalán nem tartalmaz alkoholt, mint a legtöbb tonik. Újabb lecke: érzékeny brre soha ne használjunk alkoholos terméket!!

A éjszakai krémnek táplálónak és nyugtató hatásúnak kell lennie, ezért van a sorozatban egy babassau alapú alapú éjszakai krém, ami a sok vitamint, hidratáló, ránctalanító, nyugtató, öregedés gátló, és az arc kipirosodását eltüntetanyagot is tartalmaz. A krém nem túl srállagú és nem túl zsíros, azaz nem a párna issza be a krém nagy részét. Nagyon örülök, hogy reggel a bröm friss, nyugodt, kisimult és puha tapintású. És ez az egész esti procedúra csak csak max. 5 - 7 percig tart.

A nappali arcgél felteszi a koronát az arcápolási procedúrára. A nevéból is látszik, hogy nem krémes alapanyagú, hanem gél állagú. Nagyon könnyen felszívódik, nem csillog, nem zsíros hatású. Aki akar szinte azonnal sminkelhet. Amikor nincs semmi dolgom én nem használok sminket, nyugodtan kimehetek az utcára és senki nem tesz megjegyzést a brömre. Magyarul: jól érzem magam a brömben és lassan teljesen elfelejthetem a “rúg, húz, csíp, harap” szállóigémet.

Keressen mindenki a saját brtípusának megfelelkészítményeket a http://naturavivente.hu/ és mindenki érezze jól magát a saját brébe.

https://www.facebook.com/naturavivente.hu?ref=ts&fref=ts

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása