Beauty, Life & Travel

Newa™ 3DEEP®-tökéletes bőrfiatalítás otthon

2015. június 14. 20:08 - Horváth_Éva

A Newa egy otthon használható ránckezelő és bőrfiatalító gép. Hőenergiát juttat a bőr mélyebb rétegeibe, ami stimulálja a kollagéntermelést, csökkenek a ráncok mélységileg és mennyiségileg, és javul a bőr minősége.

img_4554.JPG

 Aki esetleg nem tudná, a kollagén a bőr feszességéért felel, az elasztin pedig a bőr rugalmasságáért. Nos, a Newa™ 3DEEP® pontosan ezeknek a nagyon fontos anyagoknak a képződését serkenti, és ezzel válik a bőrünk napról napra egyre szebbé, egészségesebbé.

Sok hasonló gépről hallottam már, ki is próbáltam belőlük néhányat - több-kevesebb sikerrel. Elhatároztam, hogy ennek a technológiának is adok egy esélyt, aztán majd kiderül, hogy milyen a hatékonysága.

Ez a kis gépecske első látásra nagyon megfogott. Mint minden nő, szeretem szép dolgokat ☺a Newa™ 3DEEP® pedig egy igazán áramvonalas kis gépezet, modern dizájn, a csomagolásáról nem is beszélve !

img_4555.JPG

De ez csak a külcsín, én inkább arra voltam kíváncsi, hogy mit tud a szerkezet.1 kúra 20 kezelést jelent. Hetente 5 alkalommal használjuk a gépet, a javulás pedig folyamatosan érzékelhető. A kúra befejezése után már csak heti 1 vagy két alkalmas szintentartó kezelés szükséges.

 A rádiófrekvenciás kezeléseknél kontaktanyagra van szükség. Ez egy zselé szerű valami, ami arra hivatott, hogy a rádiófrekvenciás hullámokat az irha rétegbe juttassa, ahol kifejtik hatásukat. Ennek a zselének hűtő- hűsítőszerepe is van, mert bizony ha keveset kenünk fel, akkor forrónak érezzük a bőrünkön a kezelést.

img_4556.JPG

Egy-egy területet 4 percig kell kezelni (a gép egyébként nagyon ügyes, mert magától leáll, sőt azt is jelzi, ha a bőrünk kellő mértékben felmelegedett). Azt azért lássuk be, ez belefér a mindennapokba, akad ennyi szabadidőnk.

Én amit a legjobban szeretek benne, hogy a hatása valóban azonnal érzékelhető, egy-egy esemény előtt ez a 8 perces arcfiatalítás valóban csodára képes!

Azt se felejtsük el, kicsi mérete miatt, utazások alkalmával is bárhova elkísérhet bennünket!

Sőt nyáron is bátran használhatjuk !!!

http://newa.hu/

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása