Beauty, Life & Travel

Az Intraceuticals arckezelés látható "nyomai"

2015. október 03. 13:42 - Horváth_Éva

Sziasztok !

 Elérkezett az idő, hogy elmeséljem a személyes tapasztalatomat az Intraceuticals kezelésekről.

img_5224.JPG

Túl vagyok már néhány kezelésen. Nálam nagyon fontos az első benyomás, mert rögtön bele tudok szeretni egy számomra kellemes, jó dologba. Először is furcsa volt, hogy a hasonló hatékonyságú arckezelésekkel összehasonlítva, az Intraceuticals kezelés egyáltalán nem fájdalmas, sőt kifejezetten kényeztetőnek mondanám. Volt olyan nap, amikor egyszerűen végig szunyókáltam az egész procedúrát. A gép, miközben az oxigént áromaltatja, (ugyanis oxigénnel jutnak be a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe) csodálatos monoton hangot ad ki. Ez szinte felhívás a pihenésre, így ez is hozzájárul a tökéletes relaxációhoz.

Ami egy picit hiányzik az Intraceuticals kezelésből az a kézi arcmaszírozás. Ezt szóvá is tettem Daniellának, ő pedig nagyon kedvesen azonnal kibővítette akezelést egy nagyon finom masszázzsal ☺

Az Intraceuticals másik előnye, hogy személyre szabottan, adott bőrproblémára megfelelő hatóanyag kerül a bőr mélyebb rétegeibe, Így lehetőség van több probléma megoldására, mint a rosacea, pigmentfolt, hidratálás, ránctalanítás.

fullsizerender_2.jpg

A kezelés a szalonban nem fejeződik be, mert otthonra is kapunk, természetesen az arcbőrünknek megfelelő, házi csomagot : arctisztítót, gélt, arckrémet és szemránckrémet. Őszintén bevallom, nem gondoltam, hogy a kezelés mellett bármiféle változást fogok tapasztalni a bőrömön az otthoni ápolásra kapott termékektől, de amit ezek a krémek “művelnek” az hihetetlen. Próbáltam őket egyenként is használni, de szemmel láthatóan csak együtt válnak ilyen hatékonnyá. Ráadásul alkalmanként nagyon kevés krémet kell feltenni az arcunkra annyira intenzív hatóanyagokat tartalmaz, így akár 1,5 évig is kenegethetjük magunkat!

 

Ha szeretnétek kipróbálni itt tudtok jelentkezni:

https://www.facebook.com/BeautyPont?fref=ts

http://beautypont.hu

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása