Beauty, Life & Travel

Forever Beauty 4 TECH

Narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék

2016. április 20. 08:08 - Horváth_Éva

Hurrá!!! Lassan, de biztosan, jön a nyár! Felkészültetek már a bikinis hónapokra?

forever-beauty4.jpg

Igen, ilyenkor felpróbáljuk a bikiniket, de sajnos a tükör kíméletlen, megmutatja azt, amit eddig a ruhánk alatt dugdostunk. Sok nő, köztük rengeteg fiatal szembesül azzal, hogy itt-ott hegyek, völgyek, dombok fedik egyes testrészeiket. Ez a probléma a narancsbőr, aminek eltüntetésére remek dolgot találtam. Nem kell kozmetikushoz menni, ahol különféle praktikákkal segítenek a bajunkon, hanem otthon, mi magunk tudunk használni több, egyenként is hatásos módszert, egy pici kis gép segítségével. Hogy eltüntessük ezt a szépséghibát, a bőr alatti megnövekedett zsírsejtek méretét kell csökkenteni és feszesíteni kell a bőrt, hogy ne tudjanak alóla kibújni ezek a hatalmas zsírgolyók.

forever_beauty_4tech_gep_2.jpg

A két probléma megoldására készült ez a szuper készülék, a Forever Beauty 4 TECH, ami 4 technológiával gondoskodik arról, hogy bőrünk sima és feszes legyen:

  1. Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés 2. Ultrahangos mélymasszázs 3. Vörös LED fényterápia 4. Vibrációs masszázs

Mivel a gyártó kezelési csomagokat is összeállított 4 programmal a használók részére, így el sem tudjuk téveszteni a gép beállítását. A készülék kontakt géllel működik, melynek az első adagja most ajándékba jár a gép mellé. Egy alkalommal 2-2 tenyérnyi területet tudunk kezelni és az egész kezelés 1 órát vesz igénybe az életünkből, miközben telefonálhatunk, tévézhetünk, olvashatunk, netezhetünk. És van egy expressz kezelési program, ami egy rövidített változat, mert ugye néha kevesebb idővel rendelkezünk (hogy még erre is gondoltak!). Hetente 2-3 alkalommal kell használni, a teljes kúra pedig tíz hétig tart.

forever_beauty_4tech_gep_1.jpg

Még nagyon az elején tartok a kezeléseknek, de már most egyértelmű, hogy a bőröm feszesebb és mintha a hegyek kezdenének dombbá szelídülni. Ígérem, hogy a kezelések végén beszámolok a végeleges eredményről. Lányok, asszonyok ne tűrjétek a narancsbőrt, és nyugodtan átadhatjátok a barátnőiteknek, így többen szépülhettek a készülékkel.

Részletek : http://narancsborstop.hu oldalon találhatóak

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása