Beauty, Life & Travel

Otthoni bőrápolás jó minőségű természtes anyagokkal

2016. május 03. 17:33 - Horváth_Éva

Be szeretném mutatni Nektek az új itthoni bőrápoló csodaszereimet, amik jó minőségű természetes (növényi) alapanyagokból készültek. Sajnos a bőrömet sokszor nagyon igénybe veszi a sok smink, amit egy-egy fotózáskor, vagy egyéb alkalmakkor tesznek fel, annak ellenére, hogy a hétköznapokban semmit, vagy csak nagyon minimális sminket használok. Most az Aromax Botanica krémcsaládjából válogattam a “házi patikámat”.

fullsizerender_3.jpg

Az esti arcápolásnak talán a legfontosabb része az arctisztítás. Eddig krémes állagú arclemosókat használtam, de már régen szemezgettem az arctisztító vizekkel. Az Aromax Botanica Micellás sminklemosó és arctisztító vizet választottam, méghozzá a rózsavizes változatot. Nagyon kellemes meglepetés ért, alkohol nélkül is tökéletesen eltávolította a sminket a bőrömről, a szemfesték is nyom nélkül eltünt. Az illata pedig csodálatos, nem tolakodó, de a rózsavíz bőrnyugtató és bőrápoló hatása mellett és kedélyemre is jótékonyan hat egy hosszú, fárasztó nap után.

img_3112.JPG

Aztán egy pár csepp Gránátalma olaj következik a kellemes, enyhén csokis illatával. Fontos az öregedésgátló hatása miatt, bőrregeneráló és helyreálítja a bőr rugalmasságát. Csak javasolni tudom az érzékeny bőrűek számára is.

 A további ápoló-szereim kókuszolaj és shea vaj alapú termékek.

img_3117.JPG

 A Botanica anti-anging éjszakai krém, amely simítja, nyugtatja a bőrömet, halványítja a szarkalábakat. Első alkalommal amikor használtam, kissé zsírosnak találtam, de a bőröm szinte elnyelte a felkent mennyiséget. Apropó, elég kis mennyiséget haszálni alkalmanként. Reggelre a bőröm pihent és “feltöltött” lett, jó volt a tükörbe nézni.

 Ebbe a családba tartozik a Botanica szemkörnyékápoló krém. A shea vaj, mandulaolaj, sárgabarackmagolaj, hialuronsav intenziven hidratálja a vékony bőrt a szemünk körül és csodálatosan kisimítják az apró ráncokat. Mivel tudom, hogy sok sorstársam szenved a szem alatti karikáktól, táskáktól, nekik feltétlenűl ajálatos ezt a krémet használni esténként, ugyanis ezekre a csúnyaságokra is jó hatással van a krém.

fullsizerender_4.jpg

És még van két dolog, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. A nyakunk és a dekoltázsunk is megkívánja a napi kényeztetést! Ezért van még egy Botanica anti-aging delkotázsápoló krémem. Ez a krém homoktövis kivonatot is tartalmaz, ami kiválóan kondicionálja a bőrt. A többi összetevő pedig feszesít, regenerál, visszaállítja a bőr szerkezetét, valamint hidratál. Ennek a krémnek is kellemes, nem hivalkodó illata van és pillanatok alatt beszívódik. Egy pár nap használat után már érződik, hogy a bőr rugalmasabb, feszesebb. A nyakamra egyik nap ezt a krémet használom, a másik nap az éjszakai krémet, utána pedig 2 csepp gránátalma olajat. Nekem ez vált be.

 

Ugyan nem arcápolási termék, de még beszereztem egy Botanica kókusz & shea testvajat is. Jön a nyár, napsütés, víz… és kell egy jó testápoló ami hidartál, bársonyossá teszi a bőrt, és természetesen megvéd a káros hatásoktól. Ha annyit mondok, hogy szupeeeer……? Remélem ez meggyőz mindenkit.

 

 

http://aromax.hu/hu/

https://www.facebook.com/aromax.hu/?fref=ts

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása