Beauty, Life & Travel

Hogyan nyertem vissza a szülés előtti alakomat alig 1 hónap alatt

2017. június 07. 13:38 - Horváth_Éva

 

Sziasztok !

Mielőtt bárki fogyókúrára gondolna, ezt még a legelején szeretném megcáfolni. Számomra semmi nem fontosabb annál, hogy Kristóf ameddig csak lehet anyatejet kapjon! Az anyatej erősíti az immunrendszerét, sőt a legújabb kutatások azt mutatják, hogy az anyatejjel táplált csecsemők sikeresebbek lesznek az életben.

Kristóf születése előtt - nem tudom miért -, rengeteg édességet ettem, és ez az édesség utáni vágyam jelenleg is megmaradt ☺ A csokikat azonban lecseréltem egy egészséges változatra, amit viszont bűntetlenül ehetek !

No de miről is van szó :)

img_2006.JPG

Az általam fogyasztott huminsavas csokoládé egy igazi vitaminbomba, egészséges és még finom is! Laktóz , gluten és cukormentes, nem hizlal, ezért bűntudat nélkül lehet nassolni. A huminsav megköti a szervezetben a szabad gyököket, vagyis magas az antioxidáns tartalma. Emellett a huminsavak több mint 80, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaznak.

Ebből a csokiból desszertként két-két kockát szoktam elszopogatni ☺ Na jó, vacsi után valamikor három is lecsúszik !

Többféle ízesítés közül lehet választani:

- sima étcsoki

- tejcsoki

- fokhagymás (ennek nincs fokhagyma íze, csak a fokhagyma jótékony hatásával bír)

- és az én kedvencem a vörösszőlő-magos

Ebben nagyon sok E vitamin található, a C és B vitamin valamint a béta-karotin mellett a ma legismertebb gyökfogó, azaz antioxidáns !

A csoki mellé Immune Shot -ot fogyasztottam, ez szintén egy vitaminbomba, egy evőkanál, és a legfontosabb ásványi anyagok már be is jutottak a szervezetbe erősítve ezzel az immunrendszerünket is.

img_2011.JPG

Létezik a csokinak egy olyan változata ami szupergyors fogyást eredményez, hogy pontosan miről van szó, azt a következő blogbejegyzésemből megtudhatjátok!

Akít érdekel az egészséges  csoki és a Immune Shot írjon nekem privát üzenetet a facebookon vagy az instagramon !

https://www.facebook.com/horvathevaofficial/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/evahorvathofficial

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása