Beauty, Life & Travel

Hendel’s Garden Goji krém

Goji bogyó –nem esszük, hanem kenjük!

2016. október 18. 08:00 - Horváth_Éva

Elmúlt a nyár (sajnos), a napfény jótékony hatása már a múlté. Lassan lekopik a szép barna szín az arcunkról és most kezd látszani a nap károsító hatása. A száraz, vízhiányos arcbőr és az apró ráncok ezt jelzik. Erre a problémára találtam egy szuper krémet, ami szinte napokon belül ismét ragyogóvá varázsolta a bőrömet.

fullsizerender_5.jpg

Tovább olvasom
komment komment

Forever Beauty 4 TECH

Narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék - 10 hét múlva.........

2016. július 05. 09:31 - Horváth_Éva

forever_beauty_4tech_gep_3.jpgIgen, pontosan tíz hete kezdtem használni a csodás kis masinát. A legkritikusabb részen volt szükségem a simításokra, ezért ezen a területen mértem ki a 4 tenyérni helyet és alkalmaztam a Vörös LED terápia+rádiófrekvenciás bőrfeszesítést (RF program), utána pedig vibrációs masszázs+ultrahangos mélymasszázst (VIB+CV program). Először azt szeretném elmondani, hogy a kezelés végig nagyon kellemes volt, ha nem néztem volna tv-t közben, akkor talán el is aludtam volna. Mivel általában este későn érek haza, bizony sokszor az is előfordult, hogy az expressz gyors módot alkalmaztam, ami szerintem egyáltalán nem befolyásolta, változtatta a kezelés menetét.

Tovább olvasom
komment komment

Otthoni bőrápolás jó minőségű természtes anyagokkal

2016. május 03. 17:33 - Horváth_Éva

Be szeretném mutatni Nektek az új itthoni bőrápoló csodaszereimet, amik jó minőségű természetes (növényi) alapanyagokból készültek. Sajnos a bőrömet sokszor nagyon igénybe veszi a sok smink, amit egy-egy fotózáskor, vagy egyéb alkalmakkor tesznek fel, annak ellenére, hogy a hétköznapokban semmit, vagy csak nagyon minimális sminket használok. Most az Aromax Botanica krémcsaládjából válogattam a “házi patikámat”.

fullsizerender_3.jpg

Tovább olvasom
komment komment

Intraceuticals arckezelés

2015. szeptember 15. 11:17 - Horváth_Éva

 Sziasztok !

A héten egy nagyon izgalmas arcfiatalító módszert próbálok ki! Az eredménye állítólag vetekszik a botox, illetve a hialuronsavas kezeléssel, feltöltéssel.

img_4551.JPG

Úgy hallottam, hogy  a Victoria Secret modelljein minden divatbemutató előtt elvégzik a kezelést, konkréten a backstage-ben a színfalak mögött. Madonnának minden házában található egy ilyen arckezelő gép, így amikor csak akarja kedvére szépülhet. Még az olyan nagy hírességek vállalják, hogy ezzel a módszerrel szépülnek, mint Eva Longoria, Naomi Campbell, Katy Perry, Paris Hilton, Kim Kardashian.

Tovább olvasom
komment komment

Anya-lánya együtt szépül

2015. szeptember 06. 18:14 - Horváth_Éva

Édesanyám nemrég megjegyezte, hogy az utóbbi időben megváltozott az arcbőröm, és biztos, van egy szuper, új kozmetikusom. Kérdezte, hogy milyen új kezelést próbáltam ki, hogy ennyire feszes lett az arcbőröm, ráncnak nyoma sincs, nem látszom fáradtnak, pedig az elmúlt időben sokat dolgoztam. Megmutattam neki az új csodamasinámat, a Newa™ 3DEEP® bőrfiatalító készüléket. Szeretnéd kipróbálni? - kérdeztem. Anya csak egy jót nevetett és azt mondta, hogy egy idősebb bőrnek nem biztos, hogy megfelelő, oda hathatósabb segítség kell. Mivel azonban nagyon vállalkozó szellemű az édesanyám, és be akarta bizonyítani, hogy neki van igaza, elhatározta, hogy amíg én sminkelem magam, ő is kipróbálja a bőrfiatalító készüléket.

img_4556.JPG

Tovább olvasom
komment komment

Az ARTDECO 30 Year Anniversary Celebration Iconic

Nyereményjáték Szabályzata

2015. szeptember 01. 04:18 - Horváth_Éva

A Primőr Kozmetikai Kft. (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget u. 3., Cg.: 03-09-106401, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75939/2014, továbbiakban: Szervező), mint szervező a jelen játékszabályzatban meghatározott, ARTDECO márkájához kapcsolódó ARTDECO 30 Year Anniversary Celebration Iconic nyereményjátékot (továbbiakban: Nyereményjáték) szervezi. 

Tovább olvasom
komment komment