Beauty, Life & Travel

Hogyan nyertem vissza a szülés előtti alakomat alig 1 hónap alatt

2017. június 07. 13:38 - Horváth_Éva

 

Sziasztok !

Mielőtt bárki fogyókúrára gondolna, ezt még a legelején szeretném megcáfolni. Számomra semmi nem fontosabb annál, hogy Kristóf ameddig csak lehet anyatejet kapjon! Az anyatej erősíti az immunrendszerét, sőt a legújabb kutatások azt mutatják, hogy az anyatejjel táplált csecsemők sikeresebbek lesznek az életben.

Kristóf születése előtt - nem tudom miért -, rengeteg édességet ettem, és ez az édesség utáni vágyam jelenleg is megmaradt ☺ A csokikat azonban lecseréltem egy egészséges változatra, amit viszont bűntetlenül ehetek !

No de miről is van szó :)

img_2006.JPG

Az általam fogyasztott huminsavas csokoládé egy igazi vitaminbomba, egészséges és még finom is! Laktóz , gluten és cukormentes, nem hizlal, ezért bűntudat nélkül lehet nassolni. A huminsav megköti a szervezetben a szabad gyököket, vagyis magas az antioxidáns tartalma. Emellett a huminsavak több mint 80, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaznak.

Ebből a csokiból desszertként két-két kockát szoktam elszopogatni ☺ Na jó, vacsi után valamikor három is lecsúszik !

Többféle ízesítés közül lehet választani:

- sima étcsoki

- tejcsoki

- fokhagymás (ennek nincs fokhagyma íze, csak a fokhagyma jótékony hatásával bír)

- és az én kedvencem a vörösszőlő-magos

Ebben nagyon sok E vitamin található, a C és B vitamin valamint a béta-karotin mellett a ma legismertebb gyökfogó, azaz antioxidáns !

A csoki mellé Immune Shot -ot fogyasztottam, ez szintén egy vitaminbomba, egy evőkanál, és a legfontosabb ásványi anyagok már be is jutottak a szervezetbe erősítve ezzel az immunrendszerünket is.

img_2011.JPG

Létezik a csokinak egy olyan változata ami szupergyors fogyást eredményez, hogy pontosan miről van szó, azt a következő blogbejegyzésemből megtudhatjátok!

Akít érdekel az egészséges  csoki és a Immune Shot írjon nekem privát üzenetet a facebookon vagy az instagramon !

https://www.facebook.com/horvathevaofficial/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/evahorvathofficial

komment komment

Miért érdemes megőrizni az őssejteket?

Egyáltalán érdemes-e……?

2017. április 26. 11:30 - Horváth_Éva

 

Bevallom Nektek, nem sokat tudtam a témáról, de ahogy láttam, a körülöttem lévő kismamák sem.

Voltak, akik azt mondták, hogy jó, mert bizonyos betegségeket kezelésében felhasználhatóak az őssejtek, mások viszont azt mondták, az orvostudomány még nem elég fejlett ehhez. Voltak akiktől hallottam, hogy bizony ezek az őssejtek a a felnőttekben is megtalálhatók. Felmerült bennem a jogos kérdés, akkor viszont minek a köldökzsinórvér és miért fizessünk érte egy csomó pénzt …?

horvath_eva.jpg

Tovább olvasom
komment komment

El Camino az én szememmel

2017. március 27. 09:37 - Horváth_Éva

Sziasztok!

Majdnem egy éve, pontosabban 2016 májusában vágtam neki az El Caminonak. A kérdés jogos, miért csak most írok belőle blogot. Bevallom, amióta haza érkeztem még nem volt igazán őszinte a mosolyom, illetve, aki tervezi az utat még bőven megteheti az előkészületeket az indulásig, szerintem ugyanis a legszebb tavasszal és ősszel ez a nagy “kirándulás”!

fullsizerender-3_6.jpg

Tovább olvasom
komment komment
Címkék: travel El Camino

A tökéletes babakocsi titka

2017. február 18. 20:42 - Horváth_Éva

Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy babakocsi vásárlásánál még több, vagy legalább annyi szempontot kell figyelembe venni, mint mondjuk egy auto megvásárlásánál :)

Először őszintén megmondva el is borzasztott a hatalmas választék, mert minél nagyobb a kínálat, én annálnehezebben tudok választani.

img_9566.JPG

Tovább olvasom
komment komment
Címkék: life babakocsi

A macska és a toxoplasma várandósság alatt

Biztos, hogy el kell távolítanunk a macskát a lakásunkból ?

2017. január 29. 19:12 - Horváth_Éva

Mivel köztudottan egy macskával is megosztom a mindennapjaimat immár 10 éve, ezért már a terhességem kezdetén engem is elkezdtek sokkolni a toxoplazmával, amit általában a macskák terjesztenek. Többen kérdezték, hogy ezek után hol fog lakni a cica, ki vigyáz majd rá, mert ez a toxoplasma borzasztó veszélyes dolog ám !

img_8411.JPG

Tovább olvasom
komment komment
Címkék: life toxoplasma

Az igaz történet: miért tartottam titokban, hogy babát várok,

avagy, hogyan úsztam meg az amniocentézist

2017. január 13. 15:20 - Horváth_Éva

Amikor decemberben kiderült, hogy babát várok és ráadásul már a pocakom is eléggé látható volt, sokan felháborodtak, hogy “miért kell ezt az örömhírt titkolni”?

Először is szeretném leszögezni, hogy szerintem teljesen normális, amikor egy kismama nem kürtöli világgá az első három hónapban, hogy babát vár, mert ekkor még sajnos bármi megtörténhet. Nálam nyilván ez a három hónap is fontos szerepet játszott, de ami ennél is fontosabb, 35 év felett több genetikai vizsgálatot tesznek kötelezővé, én pedig az eredmények hiányában nem kívántam a várandósságomat publikálni.

horvath_eva_ultrahang.jpg

Tovább olvasom
komment komment

Vegateszt

Ez az a vizsgálat, amit mindenkinek ajánlok

2017. január 06. 17:01 - Horváth_Éva

Vegateszt Zsófinál: Varga Endréné Zsófi  már sokszor segített nekem, ő volt az , aki nagyon sok egyéb vizsgálat után rájött, hogy mi okozza az állandó puffadásomat, ő állapította meg a laktóz, glutén és tartósítószer érzékenységemet.  Eddig minden ismerősömnek fél óra alatt  olyan pontos diagnózist tudott adni, hogy éveken át tartó betegségeket lehetett azonnal kezelni, illetve megszüntetni rövid idő alatt.

img_8260.JPG

Tovább olvasom
komment komment
Címkék: life vegateszt

Teherbeesés 37 évesen !

Hogyan töltsük fel a szervezetünket

2016. december 31. 12:17 - Horváth_Éva

Azért indítottam el ezt a blog bejegyzést, mert nemcsak a teherbeesésem előtt,de azóta is folyamatosan, ellentétes információkhoz jutok bizonyos témákban. Van úgy, hogy az orvosok is homlokegyenest más véleményen vannak, az internetes fórumokat pedig meg sem említem!

Szóval ebben a kesze-kusza világban, “ahol természetesen mindenki a kismama érdekeit nézi“ megosztom veletek a saját tapasztalataimat, mi az ami nekem bevált és azokat is amik kevésbé működtek.

Természetesen, az nagyon fontos és szeretném is hangsúlyozni, ezek az én tapasztalataim, mivel emberek vagyunk lehet, hogy bizonyos dolgokról teljesen másképp vélekedtek, éppen ezért én is szívesen várom a Ti észrevételeiteket is a témákban!

Bízom benne, hogy azért hasznos dolgokat tudok veletek megosztani.

kcsl3536.jpg

Tovább olvasom
komment komment
Címkék: life kismama blog

Hendel’s Garden Goji krém

Goji bogyó –nem esszük, hanem kenjük!

2016. október 18. 08:00 - Horváth_Éva

Elmúlt a nyár (sajnos), a napfény jótékony hatása már a múlté. Lassan lekopik a szép barna szín az arcunkról és most kezd látszani a nap károsító hatása. A száraz, vízhiányos arcbőr és az apró ráncok ezt jelzik. Erre a problémára találtam egy szuper krémet, ami szinte napokon belül ismét ragyogóvá varázsolta a bőrömet.

fullsizerender_5.jpg

Tovább olvasom
komment komment

Forever Beauty 4 TECH

Narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék - 10 hét múlva.........

2016. július 05. 09:31 - Horváth_Éva

forever_beauty_4tech_gep_3.jpgIgen, pontosan tíz hete kezdtem használni a csodás kis masinát. A legkritikusabb részen volt szükségem a simításokra, ezért ezen a területen mértem ki a 4 tenyérni helyet és alkalmaztam a Vörös LED terápia+rádiófrekvenciás bőrfeszesítést (RF program), utána pedig vibrációs masszázs+ultrahangos mélymasszázst (VIB+CV program). Először azt szeretném elmondani, hogy a kezelés végig nagyon kellemes volt, ha nem néztem volna tv-t közben, akkor talán el is aludtam volna. Mivel általában este későn érek haza, bizony sokszor az is előfordult, hogy az expressz gyors módot alkalmaztam, ami szerintem egyáltalán nem befolyásolta, változtatta a kezelés menetét.

Tovább olvasom
komment komment