Beauty, Life & Travel

És még mindig Brazilia őserdeiben járunk….., azonban most a férfiakkal!

Néhány ötlet Valentin napra

2015. február 02. 18:37 - Horváth_Éva

Amazónia kifogyhatatlan a kincsekből, az eddig ismeretlen növények, termések titkait most kezdjük megismerni, felhasználni. Rengeteg értékes tápanyagot tartalmazó különlegesség (nekünk, akik más földrészen élünk) került fel a kozmetikai iparág palettájára. Már írtam a női extra termékekekről, most következzenek a TEREMTÉS KORONÁI!

foto_3_4.JPG

A Natura Vivente Amazon ápoló családját szeretném azoknak a férfiaknak ajánlani, akik szeretik ápolni a bőrüket, előnyben részesítik a temészetes alapanyagú termékeket és akik szeretnek kipróbálni újdonságokat.

A család fő alkotóeleme a pracaxi nüvényból kinyert olaj, amit az indiánok csoda olajnak is neveznek, mert jelentős hidratáló, ránctalanító, antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Remélem, ez már most felkeltette oldalbordáink érdeklődését…..!

foto_1-2.JPG

 Revitalizáló tusfürdő, ami pracaxi olajon kívül kávé, kakakó, aloe és ginseng olajat, kivonatot tartalmaz. Puha, lágy habja, finom illata és kiváló, de kiméletes tisztító hatása van a terméket kipróbáló csalágtagom beszámolója szerint.

Hidratáló testápoló amely argan és mandula olajat is tartalmaz, gyorsan felszívodott és ráerősített a tusfürdő finom illatára. Nem bőbeszédű férfiember tesztelőm azt mondta nemes egyszerűséggel, “fürdés után remekül éreztem magam a bőrömben”. Az azonban mindent elmond, hogy azóta folyamatosan használja (és szerintem élvezi) a testápolót.

foto_1-2_1.JPG

Borotválkozás utáni balzsam is tartozik a temékcsaládhoz, mert tudjuk, hogy a napi borotválkozás a férfiak nem szeretem tevékenysége, ami eléggé igánybe veszi az arcbőrüket. A balzsam segítséget jelent főleg az érzékeny arcbőrű férfiknak, mert nem tartalmaz alkoholt, ellenben őregedés-gátló, nyugtató és rendkívüli hidratáló anyagokat bőven kevertek a balzsamba. Tesztelőm azóta szombaton és vasárnap is borosta nélkül tengeti napjait, sőt borotválkozás után nincs egy szó, sem egy sziszegés…..

Azt elfelejtettem mondani, hogy ezek a temékekek stressz-oldó hatással is rendelkeznek, talán ezért nincs vita otthon az utóbbi időben?!

Ajánlom, hogy mindenki nyugodtan keresgéljen a Natura Vivente üzleteiben, illetve oldalán, mert sok más kiváló terméket kínálnak a TEREMTÉS KORONÁINAK is!

http://naturavivente.hu/

https://www.facebook.com/naturavivente.hu?ref=ts&fref=ts

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása