Beauty, Life & Travel

Philips Lumea játék kedden indul!

Kulcs a sikerhez és a nyereményhez!

2014. április 18. 10:13 - Horváth_Éva

Sziasztok!

Kedden elindul a Játék a Facebook oldalamon ezért a remek Philips Lumea  készülékért.  

fotó (1).JPG

 

A játék 6 héten keresztül tart, és mivel szeretném odaadni ezt a csodás ajándékot, egy kis segítséggel is készültem nektek! Minden héten más-más kérdést teszek fel, így ha figyelmesen olvassátok az alábbi információkat, akkor  válaszokat  vagy itt vagy a Lumea oldalán megtaláljátok!

Sok sikert a játékhoz! Jó olvasgatást!

 

Kezdődjön az ismeretterjesztés a legfontosabb információkkal

  • Alkalmazás előtt mindenképpen ellenőrizzétek  le, hogy megfelel-e az  bőr- és szőrzettípusotok a Lumea használatához. Az ellenőrzéshez használjátok az alkalmassági táblázatot, melyet minden Lumea termék mellett megtaláltok.
  • Ha korábban még nem használtatok Lumeát, elsőként fel kell készítenie bőrt a kezelni kívánt terület leborotválásával, mielőtt használjátok rajta a készüléket. Mindössze az első 4-5 kezelés alkalmával szükséges ezt a lépést elvégezni, mert utána már sima lesz a bőrötök.
  • A Lumea rendszeres használata során kerüljétek a napozást. Ha mégis napoztatok, várjatok utána legalább két hetet, mielőtt a Lumeát használjátok.
  • Testünk különböző területei más-más kezelési időtartamot igényelnek. A hónaljon egy percig, a bikinivonalon körülbelül 4 percig, a lábszárakon egyenként nagyjából 8 percig tart a kezelés.
  • A kezelések között szőrszálak természetes módon kihullnak és nem nőnek vissza.

 

Ha nem nőnek a szőrszálak, nincs mit borotválni!

A Philips Lumea, IPL (intenzív pulzáló fény) stimulációval természetes módon előzi meg a szőrszálak növekedését. Már az otthona kényelmében is elérhető, hogy bőrünk selymesen simává váljon anélkül, hogy egyszer is elmennénk egy professzionális szépségszalonba.

A szőrszálak növekedésének természetes megelőzése 3 lépésben:

  1. A Philips Lumea enyhe pulzáló fényt (IPL) bocsát a szőrtüszőkbe. A pulzálás hővé alakul a szőrtüszőkben, melynek természetes következményeként megáll a szőrszálak növekedése.
  2. A szőrtüsző nyugalmi fázisba kerül – ez egyike a növekedési ciklus három fázisának. A szőrszálak fellazulnak és természetes módon, fájdalommentesen kihullnak.
  3. Amíg a szőrtüsző nyugalmi fázisban van, nem növeszt új szőrszálat. Ezért csak annyit kell tenni, hogy minden hatodik héten használni egyszer a Lumeát.

 

Előnyök:

  • Nem kell izzót cserélni vagy bármilyen gélt használni = nincs extra költség
  • Öt szintű fényintenzitás = válasszuk ki a bőrszínnek megfelelőt
  • Beépített UV szűrő = megvédi a bőrt
  • Biztonsági jelző = „Villanófény kész“ jelzőfény zölden világít megfelelő alkalmazás esetén
  • Nagyméretű testszőrtelenítő tartozék (4 cm2) = gyorsabb kezelés a combokon és a lábszárakon
  • Csúsztatás és Villanás mód = könnyebb kezelés egyetlen folyamatos mozdulattal
  • Otthoni IPL (Philips Lumea) A leghatékonyabb otthoni kezelés a szőrszálak növekedésének megelőzésére. 6 héten át tartó kényelem borotválkozás nélkül!
  • 15 év fejlesztés és biztonsági vizsgálat

 

Szőrtelenítési mítoszok, tévhitek, amelyeket itt az ideje megcáfolni!

A hosszantartó szőrtelenítéshez ki kell húzni a szőrszálakat.

Nem kell kihúznia a szőrszálakat. Megelőzhetjük a növekedésüket!

Ha epilátort használunk borotva helyett, akkor bőrünk hosszabb ideig marad sima. A Philips Lumea azonban másként működik – fényimpulzusok segítségével megelőzi a szőrszálak növekedését. Teljesen fájdalommentes, és a szőrszálaknak nyoma sincs, akár 6 hétig.

Ezt a technológiát általában szakemberek alkalmazzák. Én mégis használhatom otthon?

Az otthoni IPL technológia teljesen biztonságos. És sokkal kényelmesebb!

A bőrgyógyászok szépségszalonokban használt IPL készülékei sokkal magasabb villanásszámmal dolgoznak. Ezért nem ajánlott, hogy valaki alávesse magát az eljárásnak évente két alkalomnál többször. A Philips Lumeát úgy fejlesztették, hogy ugyanolyan eredményes legyen, de biztonságos és rendszeres otthoni használatot tegyen lehetővé.

Valóban hónapokat kell várnom, mielőtt bármi eredménye lesz a kezelésnek?

Két kezelés után már látható az eredmény – a negyedik után pedig készen is van!

A Philips Lumea úgy működik, hogy megelőzi a szőrszálak növekedését, ezért közvetlenül a kezelés után nincsen látható eredménye. 2-4 héten belül azonban nyugalmi fázisba lépnek a szőrtüszői, és megáll a szőrszálak növekedése. A bőr hosszú ideig selymesen sima marad mindössze négy kezelés után.

Már próbáltam az IPL-t szépségszalonban, és kellemetlennek találtam.

Az alacsonyabb fényintenzitásnak köszönhetően a Philips Lumea használata fájdalommentes.

Nagyon fontos, hogy mindenki a  bőr- és szőrszínének megfelelő fényintenzitást válassza a készüléken. Így biztos lehet benne, hogy a kezelés fájdalommentes lesz és nem okoz bőrkiütést vagy bőrirritációt, mely jelenségek gyakoriak az epilálás más típusainál. A legalacsonyabb beállítás alkalmas a legérzékenyebb területek kezelésére.

Úgy hallottam, hogy ez a készülék nem alkalmas minden nő számára...

A Philips Lumea a legtöbb magyar nő számára alkalmas.

A pulzáló fény technológiát nem alkalmazhatják vörös, vagy nagyon világos szőrzetűek, mert nem rendelkeznek elég pigmenttel, hogy szőrtüszőik nyugalmi fázisba léphessenek. Erősen sötét bőrűek sem használhatják, mert ők túl sok pigmenttel rendelkeznek. A legtöbb magyar nő számára tehát tökéletesen megfelel!

Végleg megáll a szőrszálaim növekedése? Ez biztos, hogy nem egészséges!

A nyugalmi fázis természetes jelenség, és a szőrszálak növekedése bármikor újraindulhat.

A szőrszálak növekedésének megelőzése, melynek köszönhetően epilálás nélkül lesz a bőre selymesen sima, általában kevesebb mint 6 hétig tart. Ha ezt követően nem használ Philips Lumeát szőrszálai újra növekedésnek indulnak. Előfordulhat ugyanakkor, hogy szőrszálai gyengébbek lesznek, mint korábban.

 

Remélem sikerült sok hasznos információval gazdagodnotok korunk szerintem legszuperebb termékéről!

Sok Sikert Mindenkinek a játékhoz! 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása