Beauty, Life & Travel

Gigi Quadro Time Machine

Négyfunkciós kezelőgép, ami visszafordítja az idő kerekét

2014. május 22. 21:30 - Horváth_Éva

Erről a gépről azt állítják, akár 10 évet is Ciatalodhatunk egy 4-6 kezelés után . Természetesen szúrás és vágás nélkül !

Mindenki vágya, hogy megállítsa az idő mulását, ez a gép azonban nemcsak megállítja, de vissza is forgatja az idő kerekét !

fotó 3.JPG

De miért Quadro, azaz négy? Mert a kezelés 4 lépésben történik.

  1. Dinamikus vízsugár peeling

    A gépre beépített kezelőfej permetezi az arcunkra a peeling anyagot. Azt mondták róla, hogy savas alapú, ezért jobb, ha jól becsukom a szememet és a számat. Persze ez nekem nem igazán sikerült, mivel állandóan izgek- mozgok a kezelések alatt. Bele is folyt a szemembe, de jelentem túléltem, és nem lett semmi bajom. Egyszóval nem kell aggódni

  2. Ezután következett a tűnélküli mezoterápia
    Az eljárás, képzeljétek 2003-ban még Nobel-díjat is kapott . Ennek rövid lényege, hogy a hatóanyagok közvetlenül a sejtekbe jutnak el. Valójában itt nem érzünk semmit csak azt, hogy egy a kis szerkezet csúszkál az arcunkon.

  3. Y –lifting
    Nos, ez a rész nagyon vicces, ugyanis a kezelőfej izomstimulációt végez. Csak azt vesszük észre magunkon, hogy egyszer mosolyra rándul a szánk, a következő pillanatban pedig lebiggyed, végül kacsintunk egy jót.
    Ennek köszönhetően jutnak be a hatóanyagok, megemelkedik az arcunk, simulnak a ráncaink. Azaz, így nyeri vissza a bőrünk a feszességét!

  4. Hidratálás
    Már csak egy lépés maradt, a spray funkció . Ez egy viszonylag intenzívebb illatú koncentrátum, ezt fújják rá az arcbőrünkre, amitől üdévé és frissebbé válik. Nekem kifejezetten tetszett a koncentrátum illata, így még az orrom is kapott egy kis extra élvezetet.

    A gép jelenleg a https://www.facebook.com/montazs.szalon?fref=ts szalonban található ára: 25.000 Ft 

    fotó 1_1.JPG

fotó 2_1.JPG

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása