Beauty, Life & Travel

Fytofontana Stem Cells őssejtes termékek tesztelés

2014. június 12. 13:24 - Horváth_Éva

fotó 2_4.JPG

 

Nemrég egy kedves hölgytől az alábbi megjegyzést kaptam: "öregszik"! Még szép (soha nem titkoltam az életkoromat), de van egy rossz hírem: mindenki öregszik! Sajnos ez az arcunkon a  legfeltünőbb, főleg ha valaki olyan érzékeny bőrrel van megáldva, mint én. Persze mindenkinek lehetősége van tenni ellene. Most egy bőrszépítő, bőrfiatalító temékcsaládot mutatok be Nektek.

Tíz éves kutatás eredményeként jött létre a Fytofontana Stem Cells termékcsalád, ami a bőrápolási termékek legmagasabb kategóriáját képviseli.

A kor előrehaladtával sajnos bőrünk elveszti önregenerációs képességét a felnőtt őssejtek csökkenése miatt. Ha képesek vagyunk megvédeni, ujra aktiválni ezeket a sejteket, akkor azok a bőrt hosszú ideig megújítják így biztosítva azt, hogy sokáig fiatalos maradjon. Ezért humán őssejtaktivátort, ránctalanító  és regeneráló hatású peptideket tartalmaznak, valamint olyan egyéb összetevőket melyektől élettelivé, ragyogóvá válik a bőr. 

 Nézzük mit is tapasztaltam, úgy első nekifutásra. A fekete-arany színkombinációjú igényes csomagolás nagyon tetszetős,  a flakonok is szép kivitelezésűek, és nagyon praktikus adagolófejekkel vannak ellátva. 

 fotó 1_4.JPG

A szemeim nagyon érzékenyek, főleg az erős fény miatt, ez bizony nagyon kedvez a szem körül kialakuló problémáknak. Az EyeContour szérummal elkezdtem "vasalgatni" a szemem körüli területeket. Kellemes érzés volt, mert azonnal felszívódott a készítmény, megszünt a feszülés, húzódás, és láthatatlanná váltak az apró ráncocskák. Már jó pár napja használom a szérumot és egyre jobban tetszik az eredmény.

A mimikai ráncok feltölésére alkalmas Collagen emulziót is kipróbáltam. A kollagén és az elasztin hiánya, valamint az erős arcmozgások okozzák a mimikai ráncok kialakulását, a termék összetevői gondoskodnak a hiányzó anyagok pótlásáról. Nos...ez sem okozott csalódást, Napi kétszeri használat mellett a ráncok kezdenek kisimulni, a bőröm fényesebb és szebb a kezelt területeken.

 

Több terméket forgalmaznak, a szem alatti táskák ellen stb. kínálnak ellenszert. Van egy olyan érzésem, hogy hamar rá fogok szokni az egész családra, ráadásul a pénztárcám sem fog teljesen kiürülni, mert az áruk nagyon barátságos.

http://www.f-stemcells.com/hu/rolunk/fs-kozmetikumok

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása