Beauty, Life & Travel

The Body Shop

Sminktermékek

2014. május 28. 11:45 - Horváth_Éva

Sziasztok !

Bizonyára rengetegen ismeritek a The BodyShop fenséges illatú testvajait, tusfördőit amelyek már számtalan illatban és vitaminnal felturbózva sorakoznak az üzletek polcain. Én mégis a sminkjeikre lettem nagyon kíváncsi, mert bevallom, (állítólag már több éve vannak a piacon) még nem hallottam róluk.

 fotó-1_1.JPG

Nagyon fontos tudni, az összes  termék csakis természetes alapanyagból készül, emellett ellenzik és tiltják az állatkísérleteket,  védik az emberi jogokat és természetes a környezetünket !

Ami elsőre meglepett, hogy az alapozók, púderek, korrektorok rengeteg árnyalatban állnak a vásárlók rendelkezésére. Tudjuk, nem mindegy, hogy  rózsaszín, vagy sárgás tónusú  színeket használunk a bőrünkre . Ez az a jelenség, amikor  valamilyen teljesen szürreális maszkot láthatunk  a hölgyek arcán. Nos ők azok, akik nem figyelnek az árnyalatokra és rosszul választanak a színek közül.

Pont a Megruházlak forgatás kellős közepén vagyok, ezért megragadtam az alkalmat, hogy profi sminkesek is mondják el a véleményüket a termékekről!

Az alapozó állaga nagyon jó, krémes, könnyen felvihető  és tökéletesen sikerült kiválasztani a bőrszínemnek legmegfelelőbb árnyalatot.A korrektor is krémes, és nagyon praktikusan használható. A fedése egy televiziós forgatáshoz talán egy picit kevés, de erre nincs is szükség a hétköznapokban ! A bronzosítóknak is nagyon szép színük. A szemhéjfestékek pedig lenyűgözőek! Gyönyörű színek, kiváló minőség, szóval, nyugodtan válogassatok, nem fogtok csalódni!

 

http://the-body-shop.hu/smink

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása