Beauty, Life & Travel

Az ARTDECO 30 Year Anniversary Celebration Iconic

Nyereményjáték Szabályzata

2015. szeptember 01. 04:18 - Horváth_Éva

A Primőr Kozmetikai Kft. (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget u. 3., Cg.: 03-09-106401, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75939/2014, továbbiakban: Szervező), mint szervező a jelen játékszabályzatban meghatározott, ARTDECO márkájához kapcsolódó ARTDECO 30 Year Anniversary Celebration Iconic nyereményjátékot (továbbiakban: Nyereményjáték) szervezi. 

Horváth Éva továbbiakban Lebonyolító, mint a jelen játékszabályzatban és http://horvatheva.blog.hu/ oldalon meghatározott adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelően, az ARTDECO márkájához kapcsolódó ARTDECO 30 Year Anniversary Celebration Iconic nyereményjátékot (továbbiakban: Nyereményjáték) bonyolítja le.

  1. Részvételi feltételek
    A Nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik Horváth Éva weboldalon, elfogadják jelen Szabályzatot és a Lebonyolító oldalán meghatározott adatvédelmi szabályzatot (továbbiakban: Felhasználó).
    Amennyiben a Felhasználó korlátozott cselekvőképességű vagy cselekvőképtelen a Nyereményjátékban részt venni csak törvényes képviselője hozzájárulásával jogosult.
    A Szervező nem vállal felelősséget, ha a Felhasználó a saját adatait hibásan, vagy hiányosan adta meg.
    A Nyereményjátékból ki vannak zárva a Szervező és Lebonyolító alkalmazottai, valamint ezen személyek hozzátartozói.
    A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

    2.    A Játék időtartama: 2015.09.01. 10.00 óra – 2015.09.06. 22.00 óra
    Nyeremény, eredményhirdetés: a nyereményjátékban különböző termékekből álló ARTDECO 30 Year Anniversary Celebration Iconic  nyereménycsomag kerül kisorsolásra azok között, akik a szabályzatnak megfelelően a feltett kérdésre történő helyes válaszadással játszanak. Az 1 nyertest sorsolás útján választjuk ki. A sorsolás időpontja: 2015.09. 07.14.00 óra. A nyertes kiválasztása véletlenszerű sorsolás útján történik elektronikus randomizáló segítségével.
    Nyereményjáték felületének, így a játék lezárásának ideje: 2015.09.06. 22.00 óra

Eredményhirdetés sorsolás alapján: 2015.09. 07.14.00 óra

Eredményhirdetés a Horváth Éva Official Facebook oldalán (a Nyertes nevével és városával megjelölten), valamint a Nyertes e-mail útján történő értesítésével zajlik.
Abban az esetben, ha a nyertest 8 napon belül nem sikerül beazonosítani vagy kapcsolatot felvenni, illetve ha a nyertes további 20 napon belül nem tudja igazolni jogosultságát, úgy helyette pótnyertes kerül kisorsolásra.

  1.  A Játék menete
    1. Keresd fel Horváth Éva Official facebook oldalát
    2. Tájékozódj a részletekről.
    3. A feltett kérdésre válaszold meg kommentben a szerinted helyes megoldást.
    A nyertessel privát üzenetben vesszük fel a kapcsolatot.
    Egy felhasználó csak egyszer adhat választ a nyereményjátékban
  2.    Az ajándékokról
    Az Online Játék során a következő ajándékok nyerhetőek meg:
    1 db ARTDECO 30 Year Anniversary Celebration Iconic termékekből álló nyereménycsomag a következő termékekkel (a csomag e termékek 1-1 darabját tartalmazza): Eyeshadow Base- szemfesték alapozó, All in One Mascara Waterproof – vízálló, fekete szempillaspirál, Glossy Lip Volumizer – hidratáló, ajakdúsító szájfény, Make-up Base with Anti-Aging Effect – alapozó és púder bázis krém-gél, Magic Fix – rúzsfixáló

 A Szervező az ajándékváltoztatás jogát fenntartja. A Nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható.
A Lebonyolító a nyertes Játékost e-mailben értesíti a nyeremények átvételének részleteiről. A Szervező és a Lebonyolító az ajándékok tekintetében sem szavatosságot, sem garanciát nem vállal. A Szervező és Lebonyolító nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken felül egyéb nyereményt.

A játék során megadott válasz megadásával a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn és Lebonyolítón kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező és a Lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár. 

5.         A válaszadást a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Lebonyolító megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatják. Szervező és Lebonyolító fenntartja a jogot, hogy a fenti alapelveket megsértő Játékos regisztrációját az oldalról eltávolítsák és a Játékost a Játékból kizárják.

6.    A Szervező a nyeremények postázása tekintetében minőségi felelősséget nem vállal. Amennyiben a nyertes a nyereményét nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.
7.    Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztathassa.
8.    A Lebonyolító által a Szervező részére átadott személyes adatokat kizárólag a nyeremény szolgáltatásához, kézbesítéséhez, és kizárólag a nyeremény szolgáltatásának, kézbesítésének idejéig használja fel. Horváth Éva Official valamint a Primőr Kozmetikai Kereskedelmi Kft. a Játékos személyes adatait nem adja ki további harmadik személyeknek a Játékos előzetes, megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása nélkül.

Budapest, 2015. szeptember 1.


Primőr Kozmetikai Kereskedelmi Kft. 
Szervező

Horváth Éva Official
Lebonyolító

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása