Beauty, Life & Travel

Kipróbálom a Velashape-et !

Bye-bye narancsbőr és plussz kilók !

2015. május 11. 11:24 - Horváth_Éva

Többször is ajánlották nekem korábban a Velashape II testkezelést, de többnyire elengedtem a fülem mellett. Amikor a személyi edzőmnek meséltem róla, meglepetésemre azt mondta, hogy szerinte is hasznos, sőt felkészülési időszakban volt, hogy ő is kipróbálta, ekkor úgy döntöttem, most jött el az én időm! 

vela-shape-2.jpg

A Velashape egy olyan testkezelés, ami infravörös fénnyel és rádiófrekvencia segítségével bontja a zsírsejteket, eközben pedig mechanikusan masszírozza a bőrt, így serkentve a nyirokkeringést és az anyagcserét. Röviden: nincs több narancsbőr, cellulitisz és megereszkedett bőr- tudtam meg Daniellától a Beauty Pont szalon tulajdonosától

Egy picit utánaolvastam hogyan is működik ez a szuper gép :)

A VelaShape IITM négy különböző technológia - az infravörös fényterápia, a bipoláris rádiófrekvencia, valamint a pulzáló vákuum és a masszírozó görgők mechanikus szövetmanipuláló hatásának klinikailag bizonyított hatékony kombinációja a szépségiparban. Az infravörös fény és a vákuummal társított rádiófrekvencia együttes hatásaként a kötőszövet mélyebb rétegei is felmelegednek, és ezek egyidejű alkalmazása serkenti a sejtek anyagcseréjét, valamint segíti a kollagén lerakódását. Az ezzel egyidejűleg alkalmazott mechanikus beavatkozás pedig fokozza a nyirokkeringést, ami egy azonnali szerkezeti javulást eredményez a bőrben.

velashape-ii-dra_-luciana-hitomi-theskin-barra1.jpg

Elvileg az első kezelés alkalmával már akár 2-3 cm-es csökkenést is tapasztalhatunk a kezelt testterület körfogatában. Minimum 6, de ajánlottan 10 kezelés után (hetente egy kezelést alkalmazva) pedig átalakul bőrünk szerkezete, a zsírsejtek lebontásának köszönhetően feszesebbé válik a bőr,  láthatóan csökkennek a narancsbőr okozta tünetek. A kezelés kifejezetten ajánlott fogyókúra esetén, hiszen segít abban, hogy bőrünkön a fogyás nyomai egyáltalán ne látsszanak meg.

Hamarosan megkezdem a 10 alkalmas kezelést , utána pedig beszámolok a testemen végbemenő változásról !

 

Ha ti is szeretnétek jelentkezni erre a kezelésre kattintsatok az alábbi linkekre !

https://www.facebook.com/BeautyPont?fref=ts

http://beautypont.hu/

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása