Beauty, Life & Travel

Intraceuticals arckezelés

2015. szeptember 15. 11:17 - Horváth_Éva

 Sziasztok !

A héten egy nagyon izgalmas arcfiatalító módszert próbálok ki! Az eredménye állítólag vetekszik a botox, illetve a hialuronsavas kezeléssel, feltöltéssel.

img_4551.JPG

Úgy hallottam, hogy  a Victoria Secret modelljein minden divatbemutató előtt elvégzik a kezelést, konkréten a backstage-ben a színfalak mögött. Madonnának minden házában található egy ilyen arckezelő gép, így amikor csak akarja kedvére szépülhet. Még az olyan nagy hírességek vállalják, hogy ezzel a módszerrel szépülnek, mint Eva Longoria, Naomi Campbell, Katy Perry, Paris Hilton, Kim Kardashian.


De miről is beszélünk ?

A kezelés során magas nyomású oxigén segítségével jutattják be a jobbnál-jobb hatóanyagokat, mint a hialuronsav, az “A” “C” és “E” vitaminok és antioxidánsok az arcbőr mélyebb rétegeibe. Nem kell aggódni, mindez teljesen fájdalommentes.

Az Intraceuticals tökéletes a ráncok kezelésére, a pigmentfoltok eltüntetésére, javítja a bőr rugalmasságát, sőt a pattanások ellen is kiváló hatású!

Az Intraceuticals kezelés mellé jár egy otthoni csomag is, amivel esténként, vagy reggelente ápolhatjuk a bőrünket és tökéletes kiegészítője a gépi feltöltésnek ☺

fullsizerender_2.jpg

Ezek az információk elég meggyőzőnek bizonyultak számomra, hogy azonnal kipróbáljam ezt az új módszert !

Bővebb információ :

http://beautypont.hu/intraceuticals/

https://www.facebook.com/BeautyPont?fref=ts

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása