Beauty, Life & Travel

Fogyás, diéta nélkül

NARL-NorAdrenalin Release

2014. november 06. 17:59 - Horváth_Éva

Már nálunk is megtalálható az egyébként Japánból származó tudományosan bizonyított és biztonságos lipolízis azaz zsírbontó eljárása!

fotó_1.JPG

IMAG2770.jpg 

 Jó hír, hogy gép használata mellett nem kell drasztikus fogyókúrát tartanunk, éheznünk, mert ezzel a megoldással  a fogyás bárkinek sikerülhet ! 

A gép az eddig ismert zsírbontó eljárásokhoz képest más elven  működik, ugyanis nem a már meglévő zsírt bontja le, hanem a szerevezetünkben lévő noradrenalin hormont szabadítja fel, ami a testünk zsírbontó funkcióit gyorsítja fel.

 A hormonok egy 20 perces ultrahangos kezelés hatására kezdenek dolgozni, ezáltal  a szabad zsírsavak megduplázódnak a vérben. A kezelés alatt nem kell semmi mást tennünk, csak feküdnünk, pihennünk. Az aktívabb páciensek olvasással, vagy telefonálással is elüthetik az időt.

A kezelés után fizikai állapotodtól függően egy 10-15 perces torna következik. Nem kell semmi extrára gondolni, lehet ez egy kis séta, vagy szobabiciklizés.

Hölgyek és Urak akik, kényelmesen, egyszerűen és gyorsan akarják eltüntetni a kritikus helyeken látható párnácskáikat, ne keresgéljenek tovább!

Pápá pocakok, sörhasak és egyéb zsírpárnák!

 https://www.facebook.com/narlistic

http://narlistic.hu/

 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása